WEBDESIGN

Standaardproducten of websites op maat, van klein tot groot, bijna alles is mogelijk bij Tagnick Webdevelopment. Wat deze producten zo bijzonder maakt is dat ze gemaakt worden op een zelf ontwikkeld website‐beheersysteem waardoor de ontwikkeltijd enorm gereduceerd kan worden. Dit scheelt niet alleen in de ontwikkeltijd maar uiteraard ook in de ontwikkelkosten.

Veel bedrijven vergeten dat hun website in deze moderne tijd een belangrijke bijdrage levert aan de eerste indruk voor potentiële klanten. Bij een slechte eerste indruk bestaat de kans dat men naar uw concurrent gaat. Daarom is het zo belangrijk dat uw website er professioneel uitziet. Wellicht nog belangrijker is dat uw website juist navigeert en uiteraard dat u ook daadwerkelijk gevonden wordt. Uw website moet natuurlijk wel vindbaar zijn door de zoekmachines. Ons website‐beheersysteem is zó ontworpen dat de kans op indexatie van zoekmachines vergroot wordt. 

Met deze ervaring kan ik een website leveren die helemaal bij uw bedrijf past. Het hoeft helemaal geen grote investering te zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast begeleid ik u vanaf het eerste moment zodat de gang er in blijft. U krijgt een uitgebreide uitleg van het systeem zodat u in de toekomst kleine wijzigingen zelf kunt maken en ik begeleid u met zaken waar u in eerste instantie niet aan gedacht zult hebben.


PRIJZEN

Regelmatig komt de vraag aan bod wat een website nu daadwerkelijk kost. Helaas is hier geen antwoord op te geven zonder dat de exacte wensen in kaart zijn gebracht. Een website kan al beginnen vanaf 250 euro, maar kan ook oplopen tot duizenden euro's. Dit is helemaal afhankelijk van wat de website moet doen en uitstralen.

Wilt u graag uitgebreidere informatie inwinnen dan bent u van harte welkom, uiteraard op afspraak, voor een vrijblijvend gesprek. Aan de hand van dit gesprek breng ik een vrijblijvende offerte uit die u op uw gemak kunt bekijken en vergelijken.

 


Website
Design & Realisatie
Systeem
beheer
IT Consulting
Maatwerk
Applicaties