SYSTEEMBEHEER

Tagnick kan ook uw bedrijfsnetwerk verzorgen. Hierbij moet u denken aan onderhoud aan servers en workstations, maar ook het plaatsen van nieuwe apparatuur behoort tot de mogelijkheden. Voordat er een offerte gemaakt kan worden, wordt er eerst op de locatie de huidige situatie in kaart gebracht
om te bepalen wat ik voor u kan betekenen. Aan de hand hiervan wordt vrijblijvend een offerte opgesteld voor de te leveren apparatuur en/of diensten.

Wanneer uw netwerk door Tagnick beheert wordt, kan ik in veel gevallen uw problemen op afstand oplossen. Op deze manier kunt u snel geholpen worden en worden problemen vaak al binnen enkele ogenblikken opgelost. Indien het toch noodzakelijk is om een bezoek bij u te brengen, is Tagnick vaak al binnen 2½ uur ter plaatsen. Let wel, deze tijd is onderhevig
aan afstand en verkeersdrukte. Kortom, er wordt gestreefd naar een zo snel mogelijke aanpak zodat u uw werkzaamheden zo spoedig mogelijk kunt hervatten.

Tagnick heeft veel ervaring met kleine bedrijfsnetwerken (tot 10 pc’s). U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld Windows workstations, Windows Servers, (netwerk)printers, (draadloze) netwerken en alles wat hierbij komt kijken. Veel klanten zijn dan ook erg tevreden over deze service. Dit alles tegen concurrerende prijzen.


REFERENTIES

Asfaltbouw BV (Guus Franssen) - www.asfaltbouw.nl

Voor asfaltbouw heeft Tagnick een compleet nieuw bedrijfsnetwerk opgezet in hun bedrijfspand. Dit is begonnen met bekabeling en kabelgoten en later uitgebreid naar een nieuwe Windows Server 2012 Server met daarbij 5 nieuwe Clients. Hierbij is meteen de complete Back-up omgeving ingericht.

Ook wordt er maandelijks onderhoud gepleegd aan de server en clients.

Computersystemen de Mars (Lino Uyen) - www.demars.nl

Tagnick wordt regelmatig door Computersystemen de Mars ingehuurd om bedrijfsnetwerken te onderhouden of te vernieuwen. Deze netwerken varieren van 1 tot 15 clients die verbinding maken met een Windows server of een NAS.


Website
Design & Realisatie
Systeem
beheer
IT Consulting
Maatwerk
Applicaties